Diensten - Metselwerk

Metselwerk

Voor zowel kleine herstelwerkzaamheden als grotere metselprojecten kunt u van de diensten van Klussenbedrijf D. Vogelaar gebruik maken. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een nieuwe aanbouw of het herstellen van scheuren in een muur of gevel.

Onderstaand vindt u een overzicht van de verschillende soorten metselwerk waar wij in gespecialiseerd zijn.

Kozijn plaatsen

Bij het plaatsen van een kozijn in de gevel is het soms benodigd het bestaande metselwerk aan te passen. In dit voorbeeld was het nodig het metselwerk aan beide zijde van de muur aan te passen door de afmeting van het kozijn. Ook is hier een stalen draag latei geplaatst om het bovenliggend deel van muur op te vangen.

Deur/Raam dicht metselen

In dit voorbeeld is er door de klant gekozen om de tuindeur te laten dicht metselen en te vervangen voor een kunststof kozijn met als doel om de keuken beter te belichten. Naderhand is het metselwerk geschilderd om de gevel weer een geheel te maken.

Herstel werkzaamheden

Bij deze herstelklus is een scheur in de gevel hersteld. Hierbij zijn de gebroken stenen zorgvuldig uitgehakt, waarna nieuwe gelijkwaardige stenen zijn ingemetseld zodat de gevel weer een geheel vormt en een strakke uitstraling krijgt.

Klussenbedrijf D. Vogelaar - Icon

Vraag gratis een offerte aan

Bent u benieuwd wat het kost om de klus te klaren? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak, wij komen graag bij u langs.