Diensten - Onderhoud

Onderhoud

Ook voor al uw onderhoudswerkzaamheden in en om het huis, bent u bij klussenbedrijf D. Vogelaar aan het juiste adres. Dit kan gaan om bijvoorbeeld: schilderwerk, onderhoud aan uw CV installatie, herstel van lekkages of onderhoud van uw dak.

Onderstaand vindt u een overzicht van de verschillende soorten onderhoud waar wij in gespecialiseerd zijn. 

Klussenbedrijf D. Vogelaar - Dakwerk

Schilderwerk

Voor zowel binnen als buiten schilderwerk kan klussenbedrijf D. Vogelaar alle oppervlakken voor u voorzien van een nieuwe laag verf. Voor alle soort schilderwerk maken wij uitsluitend gebruik van de meest hoogstaande kwaliteit verf.

Schoorsteen onderhoud

Ook een schoorsteen dient niet te worden vergeten in het onderhoud van uw huis. Zo kan het benodigd zijn om de voegen of loodflappen te vernieuwen om lekkage te voorkomen of op te lossen. klussenbedrijf D. Vogelaar voert deze klus graag voor u uit.

schoorsteen-1
schoorsteen-2

Lekkage herstel

Wanneer u lekkage in de woning heeft, kunnen wij deze herstel werkzaamheden voor u uitvoeren. Klussenbedrijf D. Vogelaar staat voor u klaar om de lekkage op te sporen en snel te herstellen zodat gevolg schade tot een minimum wordt beperkt.

Klussenbedrijf D. Vogelaar - Icon

Vraag gratis een offerte aan

Bent u benieuwd wat het kost om de klus te klaren? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak, wij komen graag bij u langs.