Diensten - Sloop werkzaamheden

Sloopwerkzaamheden

Sloopwerk wordt vaak onderschat. Zo is het zeer belangrijk dat voordat de opbouwende fase kan beginnen alles op een juiste manier gesloopt/gedemonteerd is. Soms moet om iets veilig te kunnen slopen bijvoorbeeld een draagconstructie wordt gemaakt. Een klus die Klussenbedrijf D. Vogelaar graag voor u uit handen neem.

Onderstaand vindt u een overzicht van de verschillende soorten metselwerk waar wij in gespecialiseerd zijn.

Gevel doorbreken

Bij het plaatsen van dit kunststof kozijn is de gevel doorgebroken en is er een stalen draag latei geplaatst voor het ondersteunen van de bovenliggende etage.

Hierna is het geheel weer dichtgemetseld.

Volledige demontage

Wanneer een object gedemonteerd of gesloopt dient te worden kunnen wij deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Klussenbedrijf D. Vogelaar beschikt over al het benodigde materiaal die voor deze klussen vereist zijn.

construction-debris-540x540

Afvoeren sloopafval

Het afval afkomstig van sloop/renovatie werkzaamheden dient te worden afgevoerd naar een daarvoor geschikte locatie. Wij nemen deze taak graag op ons zodat u hier geen omkijken naar hebt.

Klussenbedrijf D. Vogelaar - Icon

Vraag gratis een offerte aan

Bent u benieuwd wat het kost om de klus te klaren? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak, wij komen graag bij u langs.