Diensten - Verbouwing

Verbouwing

Een verbouwing is een complexe gebeurtenis waarin planning een cruciale rol speelt. Wij kunnen voor u de verbouwing van begin tot eind coördineren en uitvoeren om geheel te ontzorgen.

Onderstaand vindt u een overzicht van de verschillende soorten verbouwing die wij kunnen realiseren.

Aanbouw

Wij kunnen voor u verschillende soorten aan- en opbouwen realiseren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een keukenaanbouw waarbij de gevel wordt doorgetrokken. Ook kunnen wij een opbouw realiseren waarbij een volledig nieuwe etage wordt opgetrokken

Badkamer & Toilet

Het verbouwen van een badkamer is een ingrijpende gebeurtenis die wij met de grootste zorg binnen een korten tijd voor u kunnen uitvoeren. Door een strakke planning proberen wij het ongemak tot een minimum te beperken zodat zo snel mogelijk gebruik kunt maken van uw sanitaire voorzieningen.

Complete woning verbouwing

Het volledig verbouwen van een woning is voor ons geen enkel probleen. Wij beschikken over juiste gereedschappen, expertise en vakmensen om dergelijke projecten van begin tot eind met hoge kwaliteit voor u te realiseren.

Klussenbedrijf D. Vogelaar - Icon

Vraag gratis een offerte aan

Bent u benieuwd wat het kost om de klus te klaren? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak, wij komen graag bij u langs.